Houston, we have a problem…..
vrijdag 25 maart 2016
timer 1 min

Nederlandse verkeers(des)kundigen over hun werk en belevenissen in het buitenland

>Marcel van Lieshout, 54, 2 kinderen

>Woonplaats: Rotterdam
>Beroep: Senior Consultant en mede-eigenaar van MOVE Mobility
>Project: ThinkBike workshop Downtown Houston oktober 2015

Al een aantal jaren worden - gesteund en aangejaagd door de Nederlandse ambassade in Washington en de Dutch Cycling Embassy - in Amerikaanse steden zogenoemde ThinkBike-workshops gehouden. Een verslag uit Houston.

‘Consultants van MOVE Mobility en Goudappel Coffeng maken deel uit van het groepje deskundigen dat graag aan de slag gaat met Amerikaanse vertegenwoordigers, van zowel de private als de publieke sector, die voor de opgave staan om fietsvoorzieningen in Amerikaanse steden te verbeteren. Door tussenkomst van de Netherlands Business Support Office in Houston kregen wij, Marcel van Lieshout van MOVE Mobility en Richard ter Avest van Goudappel Coffeng in februari 2015, de mogelijkheid om de Dutch Expertise rondom fietsplanning en fietsvoorzieningen te presenteren aan het hoofd planning van de stad Houston"

PDF: Houston, we have a problem

 
Auteur: Marcel van Lieshout en Richard ter Avest

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden