Inzending Nationale Verkeersveiligheidsprijs geopend

woensdag 19 januari 2022

Op 14 april 2022 wordt tijdens het Nationaal Verkeersveiligheidscongres in Jaarbeurs Utrecht ook de Nationale Verkeersveiligheidsprijs uitgereikt. Bijdrages kunnen tot en met 28 februari ingediend worden.

De NVVP is bedoeld om projecten, producten of bijzondere samenwerkingen in het zonnetje te zetten die de verkeersveiligheid verbeteren.

De criteria waarop inzendingen beoordeeld worden zijn:

  • het initiatief verbetert de verkeersveiligheid
  • het initiatief is praktisch toepasbaar
  • het initiatief inspireert anderen en zet aan om zelf aan de slag te gaan
  • het initiatief is ook uit te voeren door anderen / op andere locaties (opschaalbaar)
  • het is een nieuw initiatief

In het vakblad Verkeerskunde zal een artikel verschijnen over de winnaar van de NVVP. Ook zullen de organiserende partijen aandacht besteden aan de winnaar via hun eigen kanalen. Daarnaast ontvangt de winnaar van de NVVP2022 nog een op maat gemaakt visueel aandenken.

Aanvullend gaan de organiserende partijen (IenW, ANWB, SWOV & VVN) in gesprek met de winnaar van de NVVP: hoe kunnen zij dit winnende initiatief verder helpen? Denk aan: een rol op een relevante bijeenkomst, sparren met experts, introductie bij relevantie organisaties. In het winnaarsgesprek gaan we na hoe we kunnen zorgen dat jouw initiatief óók klaar is voor de toekomst!

NEXTdriver winnaar NVVP 2020

NEXTdriver heeft de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020 gewonnen. NEXTdriver coacht chauffeurs op professioneel rijgedrag ter verbetering van de verkeersveiligheid en verlaging van brandstofverbruik, CO2-uitstoot, schades en onderhoudskosten. Door chauffeurs structureel coaching en opvolging te geven op hun rijgedrag, zijn zij in staat hun rijgedrag te verbeteren en leren zij nieuwe automatismen aan voor een langdurig resultaat.

Guido Sluijsmans ceo/co-founder van NEXTdriver was zeer verguld met de prijs.

Lees hier de blog van Sluijsmans die hij recent schreef over verkeersveiligheid en startups. https://www.nvvc-congres.nl/nieuws/20220118-gebrek-aan-startup-mentaliteit

Meer informatie over de NVVP2022 vind u op https://www.nvvc-congres.nl/nationale-verkeersveiligheidsprijs-2022

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.