Sweco

Infrastructuur en mobiliteit zijn onmisbaar voor een gezonde economie en verruimen onze persoonlijke vrijheid. De experts van Sweco hebben alle kennis en ervaring in huis die nodig is om infrastructurele- en vervoerssystemen te ontwerpen die ons dagelijks leven makkelijker maken. Van wegen en spoorwegen tot en met tunnels, metro’s, bruggen en mobiliteitshubs. We verbeteren de toegankelijkheid van onze leefomgeving.

Er liggen forse doelstellingen om onze CO2-uitstoot omlaag te brengen. Door onze integrale kijk op mobiliteit en het toepassen van nieuwe data gedreven technologieën komen we met slimme oplossingen die meerdere doelen dienen. Zo werken we aan een schonere lucht en vergroten we de verkeersveiligheid. Mobiliteit gaat bij Sweco verder dan je route zo snel, soepel en duurzaam mogelijk af te leggen.

Een goed functionerend netwerk van wegen en kunstwerken is onmisbaar voor onze economie. Sweco maakt het mogelijk om jou een totaalpakket aan te bieden. Van studie, ontwerp, contracten en realisatie tot beheer en onderhoud van wegen en snelwegen. En we geven je inzicht welke keuzes je vandaag het beste voor de toekomst kunt maken.

Postadres

De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Nederland

Contactgegevens

T. +31 88 811 66 00

Meer informatie

Naar de website

Artikelen, evenementen & downloads van Sweco