Vervoerregio Amsterdam gastheer Nationaal Verkeerskundecongres 2023

dinsdag 8 november 2022

De Vervoerregio Amsterdam (VRA) neemt in 2023 het stokje over van provincie Groningen als gastheer van het Nationaal Verkeerskundecongres.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie in 2022, waar verkeerskundigen uit heel Nederland samen kennis opdeden en gedachten uitwisselden over de mobiliteit van de toekomst, het thema van 2022. Ook dit jaar weer een goedbezocht précongres met de uitreiking van de Cuperusprijs, een inspirerend plenair programma met bijdrage van gedeputeerde Fleur Gräper en natuurlijk de bekendmaking van de beste paperbijdrage.

Om de overdracht te symboliseren overhandigde Johan Koopmans (directeur provincie Groningen) een houten model van het bekendste monument uit Groningen, de Martinitoren, aan Alexandra van Olst, interim-directeur van de VRA. Per 1 januari wordt zij opgevolgd door Roel Salden.

In 2023 gaat het congres naar Amsterdam. De Vervoerregio Amsterdam regisseert de mobiliteitsopgaven in één van de drukte regio's van Nederland. Met veertien gemeenten zorgt de VRA voor veilige, duurzame en prettige mobiliteit. Zo wil de VRA bijdragen aan een vitale en toekomstbestendige regio. 

Meer weten? Hou de congressite goed in de gaten!

 

-
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.