NVC donderdag 4 febr: Parkeren voor, tijdens en na corona

dinsdag 2 februari 2021

Coronamaatregelen zijn rechtstreeks terug te zien in parkeerdata. Wat zijn de effecten daarvan op de Nederlandse mobiliteit en welke kansen biedt dat voor de mobiliteitsindustrie? Sjoerd Groot en Ciaran Dooijes van Park Mobile geven een antwoord op deze vragen tijdens hun kennissessie ‘Parkeren voor, tijdens en na corona’ aanstaande donderdag 4 februari op het Nationaal verkeerskundecongres 2020/2.

Met ruim twee miljoen actieve gebruikers in Nederland heeft Parkmobile goed zicht op ontwikkelingen van de Nederlandse mobiliteit. Het effect van de coronamaatregelen zijn rechtstreeks terug te zien in deze data. Sjoerd Groot is als data driven marketeer voor Park Mobile op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van parkeren. Ciaran Dooijes is relatiemanager bij Parkmobile en aanspreekpunt voor gemeenten.

Aanmelden voor 4 februari
U kunt zich nog aanmelden voor het Nationaalverkeerskundecongres 2020/2 op 4 februari en dan ook de kennissessies terugzien van het NVC 2020/1 dat op 29 oktober plaatsvond. Bovendien ontvangt u bij aanmelding het boek ‘Mobiliteit ontmoet Filosofie’. Zie: www.nationaalverkeerskundecongres.nl/aanmelden.  Bekijk het hele NVC-programma op 4 februari op: www.nationaalverkeerskundecongres.nl/programma

NVC 2020
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.