Call for papers ICSC verlengd, inzenden kan tot en met 5 mei 2023

donderdag 20 april 2023

Het Internationale  congres over fietsveiligheid, The International Cycling Safety Conference (ICSC) wordt dit jaar in Nederland georganiseerd. ICSC is een forum voor onderzoekers en experts op het gebied van fietsveiligheid, wiens wetenschappelijke en praktische activiteiten gericht zijn op het veiliger maken van fietsen. Tot en met 5 mei 2023 is het mogelijk een 'extended abstract' in te dienen.

Van 15 t/m 17 november 2023  organiseert SWOV in Den Haag de 11e editie van de International Cycling Safety Conference (ICSC). ICSC is een forum voor onderzoekers en experts op het gebied van fietsveiligheid, wiens wetenschappelijke en praktische activiteiten gericht zijn op het veiliger maken van fietsen. De maatschappelijke relevantie van dit onderwerp neemt nog steeds toe, nu fietsen wordt gezien als een veelbelovende oplossing voor diverse duurzaamheids- en gezondheidskwesties, terwijl tegelijkertijd het aantal verkeersslachtoffers onder fietsers maar niet lijkt te dalen. De conferentie biedt de mogelijkheid tot uitwisseling van kennis op hoog detailniveau en met een breed scala aan onderwerpen.

Call for abstracts verlengd

Tot 21 april 2023 is het mogelijk een 'extended abstract' van 2-3 pagina's (incl. afbeeldingen, grafieken en tabellen) in te dienen. Gebruik hiervoor het sjabloon dat te vinden is op www.icsc-2023.net.

 

International Cycling Safety Conference

The ICSC wordt van 15 -17 november 2023 in Den Haag georganiseerd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.